top of page

Werkwijze

KENNISMAKEN

Tijdens een persoonlijk gesprek bij jou thuis, breng ik jouw/jullie woonwensen in kaart, bekijk de ruimte waar het om gaat en kan ik waar nodig maten opmeten en foto's maken. Naar aanleiding van het gesprek maak ik een offerte op maat. Wanneer dat akkoord is ga ik voor jullie aan de slag met de eerste ontwerpfase.

Schermafbeelding 2022-09-07 om 11.46.59.jpg

ONTWERPPROCES

Tijdens het ontwerpproces zal ik regelmatig contact met jullie houden en afhankelijk van de grote van het project plannen we nog een tussentijdse afspraak. Ik toon jullie dan de eerste ontwerpschetsen en laat jullie de sfeer en kleuren zien. Aan de hand van dit gesprek leg ik de laatste hand aan het ontwerp.

Schermafbeelding 2022-09-07 om 11.41.48.jpg

EINDPRESENTATIE

Tijdens de eindpresentatie neem ik je mee door het ontwerp. Door middel van een plattegrond, moodboard, kleur, materiaal en 3D visuals laat ik je de sfeer proeven van je toekomstige woonruimte. Al deze informatie voeg ik samen in een verslag. Dit ontvang je samen met de gekozen kleur- en materiaal stalen. Een overzichtelijk geheel voor zowel jou als de uitvoerders.

Schermafbeelding 2022-09-07 om 11.43.46.jpg

MAAR DAN?....

Nu heb je een prachtig interieurplan in handen en kun je zelf aan de slag om het ontwerp te realiseren. Maar zie je hier tegenop? Dan help ik je graag bij het kiezen van de juiste vakmensen. Ook sta ik graag voor jullie klaar als personal shopper of bied ik mijn connecties aan die het interieur tot in de puntjes kunnen afstijlen.

IMG_8261.jpg

Let op: sta je op het punt om een huis te 'laten' bouwen. Schakel dan op tijd een interieurontwerper in. 
Zo kan er tijdens de bouw rekening worden gehouden met bijvoorbeeld: de aansluitpunten voor het lichtplan of
aan- en afvoer van leidingwerk.

bottom of page